Onze motto: Vrijheid en blijheid

Opstapcursus - Training en Begeleiding

Opstapcursus - Training en Begeleiding

Elke jaar lopen bijna 200 leden van Sportief Wandelgroep Zoetermeer de Vierdaagse van Nijmegen. Wij trainen het hele jaar rond. In aanloop naar de Vierdaagse van Nijmegen nemen wij vanaf eind maart, in het weekend, deel aan georganiseerde wandeltochten. Daarnaast organiseren wij ook onze eigen wandeltochten en trainingsweekenden.

 

Deelname aan de Opstapcursus

Het programma zoals omschreven onder "Training en Begeleiding" kost € 20,-.

 

Informatiebijeenkomsten (houd de "Agenda" in de gaten)

Sportief Wandelgroep organiseert aantal informatieavonden met workshops, presentaties over voeding, kleding, schoenen, voetverzorging en een sportmarkt.  Deelnemers aan de Opstapcursus worden verwend met een sponsortas met inhoud.

 

Training en Begeleiding

Ondersteuning en begeleiding bij uitvoering van het trainingsschema.

 

Volledig schema lange wandeltochten vanaf eind maart tot aan de Vierdaagse Nijmegen. De wandeltochten bestaan uit de door wandelsportorganisaties aangeboden georganiseerde wandeltochten. Voor de tochten die niet in de directe omgeving plaatsvinden, wordt vaak groepsvervoer georganiseerd.

De kosten voor de wandeltochten en (groeps)vervoer zijn voor eigen rekening. Deelnemers aan de Opstapcursus krijgen een korting op het groepsvervoer.

 

Begeleiding tijdens de doordeweekse duurloop- en intervaltrainingen. Op maandagavond, woensdagochtend en/of woensdagavond door gediplomeerde trainers en wandelbegeleiders. Tegen meerprijs € 1,00 per persoon per training per keer.

 

Tijdens de Vierdaagse (tegen meerprijs)

Overnachtingsmogelijkheden met alle faciliteiten erbij op een bungalowpark in de omgeving van Nijmegen. Mogelijkheden voor camping, maaltijden, EHBO, medische voetverzorging, sportmassage en vervoer per bus van de camping naar startlocatie de Wedren en terug.

Voor meer informatie over de 4daagse en ViaVierdaagse: